За нас > Решенията

√ Техника под наем
Когато имате разработена концепция за инсталация (мултимедийна, озвучителна, осветителна или сценична) и с екип, който да я реализира, но не разполагате с необходимата професионална техника.

√ Практическо изпълнение
Когато имате разработена концепция за инсталация, имате и техника, но не разполагате с професионален екип, който да я изпълни.

√ Разработване на концепция
Когато имате техника, но не разполагате с необходимите професионални познания и криейтив за разработването на качествената и впечатляваща като резултати и ефект инсталация, съобразена с мястото, броя на гостите, осветлението, бюджета и Вашите цели.

√ Контрол и подкрепа (supervising)
Когато имате концепция или имате техника, или имате и двете, но се нуждаете от експерт на терен, който за наблюдава и контролира изграждането на системата и да се грижи за нейното функциониране по време на събитието.

√ Комбинация от горните четири
Нашият 19- годишен опит и лидерски позиции в сверата на инсталациите за различни събития ни дават опита и свободата да експериментираме професионално и отговорно, така че да създадем отличната инсталация с незабравим ефект върху аудиторията.

Или просто ни попитайте - +359 88 2275232/2ASKBEA/

 

"Единственият начин да научиш нещо - това е да правиш нещо!"

Джордж Бърнард Шоу (1856-1950)